BannerOverigePaginas

BannerOverigePaginas

Over Studio Solien

Na jaren voor verschillende reclame en communicatiebureaus te hebben gewerkt, heb ik Studio Solien opgericht. Thuis, vlak bij de zee heb ik mijn heerlijke kantoor. Hier werk ik voor bedrijven, zowel commercieel als non-profit. Ook particulieren kunnen bij mij terecht.

Over Studio Solien

 

Vormgeven heb ik vroeg ontdekt en niet meer los kunnen laten. Op zondagochtend ging ik altijd met mijn moeder mee naar de kunstacademie in Eeklo, waar ze schilderlessen volgde en ik mocht knippen en plakken.

Ik heb mijn creativiteit niet van ver en wist al snel dat ik daar iets mee wilde doen. Na mijn opleiding Publiciteitsgrafiek in Brugge ging ik naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

De keuze voor grafisch ontwerp was niet moeilijk: hierin komen zoveel disciplines samen en dat trekt me nog steeds aan. Van illustratie tot fotografie, van zeefdrukken tot tekenen.  

Over Studio Solien 2

Na mijn studie heb ik bij bureaus gewerkt in Utrecht, Den Haag en in het Zeeuwse. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd, mijn eigen stijl ontwikkeld en geleerd voor mijn opdrachtgevers de juiste uitstraling te creëren. En daar ontdekte ik ook hoe leuk ik het contact met klanten vind en dat ik daar energie van krijg. Je kunt je vast voorstellen hoe ik me iedere dag voel als ik aan het werk ben!

En als ik niet aan het werk ben? Ook dan creëer en onderneem ik graag van alles. Een heerlijke maaltijd koken, muziek maken op mijn gitaar of lekker in de buitenlucht zijn!